Haberler Hijyen Eğitimi Kursu

Hijyen Eğitimi Kursu

Hijyen Eğitimi Kursu

Yiyecek içecek, gıda, güzellik hizmeti veren  işletmelerde çalışanlar  kurs kayıtlarımız devam ediyor.

 

                                                    

 

 Hijyen Eğitimi Kursu:

·         Gıda üretim ve perakende iş yerleri.

·         İnsani tüketim amaçlı sular ile doğal mineralli suların üretimini yapan iş yerleri.

·         Kaplıca, hamam, sauna, berber, kuaför, dövme ve pirsing yapılan yerler, masaj ve güzellik salonları ve benzeri yerler.

·         Otel, motel, pansiyon ve misafirhane gibi iş yerlerinde çalışan kişiler için belirtilen iş kollarını kapsar.

 

S.N.

ALAN (FOET KODU) / PROGRAM

SÜRE (SAAT)

GÜZELLİK VE SAÇ BAKIM HİZMETLERİ (FOET KODU: 815)

1

 

 

Cilt Bakımı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

2

 

 

Dövme ve Takı (Piercing) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

3

 

 

Güzellik ve Saç Bakım Hizmetlerinde İşyeri Sahipleri ve İşletenlerin Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

4

 

 

Kuaför (Kadın/Erkek) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

5

 

 

Makyaj Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

6

 

 

Vücut Bakımı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

7

 

 

Kaplıca, Hamam ve Sauna Görevlisi Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

PAZARLAMA VE PERAKENDE (FOET KODU: 341)

 

8

 

 

Kantin İşletmeciliği Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

9

 

 

Meyve ve Sebze Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

10

 

 

Su ve Deniz Ürünleri Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

11

 

 

Şarküteri, Bakkal ve Gıda Pazarları Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

12

 

 

Tarım Ürünleri Satış Elemanlığı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ (FOET KODU: 811)

 

13

 

 

Aşçı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

14

 

 

Bar Görevlisi (Barmen) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

15

 

 

Et ve Et Ürünleri İşlemeciliği Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

16

 

 

Otel/Motel ve Lokanta Yöneticileri Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

17

 

 

Pastacı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

18

 

 

Servis Görevlisi (Garson) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

19

 

 

Şef (Yiyecek Hazırlama ve Sunum Hizmetleri) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

TOPLUM SAĞLIĞINI KORUYUCU HİZMETLER (FOET KODU: 853)

 

20

 

 

Su Temini (Üretimi) Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

GIDA TEKNOLOJİSİ (FOET KODU:541)

 

21

 

 

Çay Üretimi ve İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

22

 

 

Gıda Kontrol Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

23

 

 

Hububat İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

24

 

 

Süt İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

25

 

 

Sebze ve Meyve İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

26

 

 

Zeytin İşleme Elemanı Hijyen Eğitimi

 

 

40/8

 

 Yayın:12.12.2013 - Güncelleme:12.12.2013 - 15:12